Training & Coaching - Onze speciaal ontwikkelde trainings- en coachingsprogramma's... - Tresenco - HR adviesverlener in België en Nederland met oog voor diversiteit

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze diensten
 

TRAINING  & COACHING

    Diversiteit voor je laten werken, individueel of op groepsniveau

Onze speciaal ontwikkelde trainings- en coachingsprogramma's richten zich op transformatie waarbij de kern van onze expertise ligt in de beïnvloeding van menselijk gedrag. Zowel op persoonlijk als op teamniveau, we gaan altijd uit van het gewenste resultaat, waarbij we individuele doelstellingen koppelen aan de gewenste resultaten van de organisatie.

 
 

De structuur van onze trainings- en coachingsprogramma's is dusdanig dat deze zowel complementair als modulair ingezet kunnen worden binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld onze 3 uur introductieworkshop die speciaal is ontworpen om managers in de publieke en private sector te helpen sturing en richting te geven aan divers samengestelde teams. Bovendien worden al onze module's specifiek aangepast aan uw wensen en toegespitst op uw organisatiedoelstellingen.


 
 

Onze programma’s zijn ontworpen om

Een organisatie of afdeling beter te laten functioneren door gebruik te maken van de diversiteit van denken, visie en achtergrond van de teamleden.

De samenwerking en communicatie te optimaliseren door inzicht te geven in het effect van onbewuste vooroordelen en de impact ervan op besluitvormingsprocessen.

De commerciële meerwaarde te herkennen van een diverse en inclusieve werkomgeving.

Leiderschapskenmerken te ontwikkelen en praktische ondersteuning te geven om de maximale voordelen van diversiteit en inclusie te creëren.

 
 
 

Contacteer ons voor een tailor-made coaching- of training traject passend bij uw organisatie.

 
 
 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu