Rekrutering - Organisatieontwikkeling - Midden- en Hoger segment - Tresenco - HR adviesverlener in België en Nederland met oog voor diversiteit

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Tresenco
 

WAT WE DOEN

Rekrutering
Enerzijds ondersteunen we bedrijven die op zoek zijn naar het best functionerende talent op een tweeledige methode: het onderscheiden van hoogopgeleide professionals met de nodige ervaring en deskundigheid voor functies in het midden- en hogere segment; en daarbij altijd gericht op de culturele en persoonlijke fit die de basis vormt tot succes op de lange termijn voor zowel kandidaat als organisatie.

Organisatieontwikkeling
Anderzijds faciliteren we organisaties door middel van assessment, advisering, educatie en coaching omdat diversiteit vaak niet vanzelfsprekend is en niet vanzelf verloopt. Een divers personeelsbestand gedijt het best wanneer het wordt ondersteund en bewaakt door inclusief leiderschap en een proactieve betrokkenheid voor diversiteit binnen de organisatie. We werken hiervoor nauw samen met betrokkenen om te komen tot een op maat gemaakte en organisatie specifieke aanpak. Wij reiken praktische methoden aan hoe een diversiteitsvisie en diversiteitsbeleid ontwikkelt en succesvol geïmplementeerd wordt.

 
 
 

Contacteer ons; we kijken uit naar de mogelijkheid u van dienst te zijn.

 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu