Organisatie Transformatie - Inclusiecultuur - Tresenco - HR adviesverlener in Belgiƫ en Nederland met oog voor diversiteit

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze diensten

ORGANISATIE TRANSFORMATIE

Een gevarieerd personeelsbestand is slechts een deel van de oplossing om te komen tot duurzame veranderingen.  Om volledig te profiteren van de zakelijke voordelen die diversiteit biedt is het sterk aan te bevelen dat organisaties een inclusiecultuur ontwikkelen.

Een cultuur- of organisatietransformatie start bij het veranderen van houding en gedrag van de mensen binnen de organisatie. Pas wanneer zij anders tegen de zaken aankijken, zullen ze de zaken ook anders aanpakken.

Een bedrijf of afdeling transformeren vraagt geduld, maar het rendement is buitengewoon.

Tresenco helpt bedrijven de veranderingen op weg naar inclusie door te voeren. Onze interim-managers, adviseurs of coaches kunnen veranderingen op planmatige wijze realiseren en weten daarbij de vanzelfsprekende menselijke weerstanden in goede banen te leiden.

Of het nu gaat om kleine veranderingen of om ingrijpende cultuur- of organisatieveranderingen. Ons vertrekpunt is uw ambitie, onze werkwijze en oplossingen zijn gebaseerd op praktische ervaring en resultaat.


 

Contacteer Tresenco om uw organisatievraagstukken te bespreken.

 
 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu